építészet : környezet : innováció
Bán Ferenc rajza

Új kereskedelmi vezető a Baumit Kft-nél

Új szakember érkezett a Baumit Kft. kereskedelmi vezetői székébe, Kamrás Gábor személyében, aki 2013. november 12-től csatlakozott a céghez. Ezt megelőzően az építőipar különböző területein szerzett 12 éves tapasztalatot. Meggyőződése, hogy a Baumittal felszabaduló közös energiák új lendületet és dinamizmust adnak az építőanyag-gyártónak. Kamrás Gábor, a nemrégiben távozott Kéri Szabolcs feladatait veszi át, aki 11 évig dolgozott a vállalatnál.(x)

Kamrás Gábor közgazdászként végzett a Budapesti Gazdasági Főiskolán, majd az elmúlt bő egy évtizedben több építőipari területen is tapasztalatot szerzett. Kilenc évig a legmagasabb minőséget képviselő festékek piacán, a finn Tikkurila kereskedelmi-, majd export igazgatója volt. Ezt követően három évig a hőszigetelő rendszerek kereskedelmében is feltörekvő – korábban főleg a falfestékeiről ismert – szlovén JUB magyar leányvállalatánál, mint kereskedelmi és marketingigazgató dolgozott.

- Büszkeséggel és örömmel tölt el, hogy egy olyan vállalathoz csatlakozhatok kereskedelmi vezetőként, melynek legfontosabb értékei azonosak az általam képviselt filozófiával: dinamizmus, szakértelem, minőség és elhivatottság. A következő időszakban azért fogok dolgozni a Baumit „családdal” közösen, hogy ezt a filozófiát minden partnerünk és vásárlónk a magáénak érezze. Legfontosabb feladatomnak a kiszámítható és méltányos üzleti kapcsolatokon alapuló kereskedelem politika folytatását tekintem – mondta el Kamrás Gábor a Baumit Kft. új kereskedelmi vezetője.

(x)

Baumit

vélemény írásához jelentkezzen be »