építészet : környezet : innováció

Barrisol nyomtatott fólia

Barrisol egy egyedülálló, rugalmas álmennyezeti rendszer, amely faltakarásra, homogén világító felületek kialakítására használható. A belsőépítészeti ötletek számára egy új világ tárul fel, ahol elmosódnak a határok a belsőépítészet és a világítástechnika között. A Barrisol fólia szín- és mérettartó, környezetbarát és újrahasznosítható, sérülésmentesen szerelhető.

A Barrisol egy egyedülálló, rugalmas álmennyezeti rendszer, melyet 40 évvel ezelőtt a Barrisol-Normalu gyár jelenlegi elnöke, Fernand Scherrer fejlesztett ki. A rendszer két alapvető összetevőből áll. Egy keret, amelyre egy rendkívül rugalmas és könnyű fóliát feszítenek, és amely felhasználási területe végtelen szerves egységet alkothat az álmennyezettel. Használható faltakarásra, homogén világító felületek kialakítására is. A rugalmas profilrendszer lehetővé teszi a Barrisol fólia felhasználását az egyszerű formáktól a változatos megoldásokig, így a sík formák mellett, domború, gömb alakú, ívelt alkotások is születhetnek. A belsőépítészeti ötletek számára egy új világ tárul fel, ahol elmosódnak a határok a belsőépítészet és a világítástechnika között. A Barrisol fólia szín- és mérettartó, környezetbarát és újrahasznosítható, sérülésmentesen szerelhető.

A Barrisol szenvedélyes művészetrajongó, de mindenekelőtt a művészet pártfogója. Így természetes volt, hogy a Réunion des Musées Nationaux (RMN)-hoz fordult új, a művészeteknek szentelt kiadványa megalkotása során. Ennek a partnerségnek köszönhetően, a nemzeti és regionális múzeumokban őrzött 750,000 műalkotásból kigyűjtve, egy 400 műalkotásból álló válogatás áll az Ön rendelkezésére, hogy megalkothassa a leglátványosabb elképzeléseit. 

A Barrisol® nyomtatható fóliák különlegessége, hogy felületére bármilyen mintát, képet, vagy logót felvihetünk, így minden projekt testreszabható. A nyomtatható fóliával a díszítés lehetőségeinek tárháza kimeríthetetlenek, annak határt csakis a képzelet szabhat.