építészet : környezet : innováció

Arko asztalcsalád

megvásárolható: Europa Design Zrt.
Az Arko asztalcsalád élettel tölti meg környezetét. A ’híd’ konfiguráció kifejezetten népszerű, hiszen több munkaállomás felállítását teszi lehetővé, ugyanakkor a magánszféra érzetet is képes megteremteni és kiegészítő egységeivel rendkívül praktikus. 

Az Arko asztallap laminált ébenfekete, dió, wenge – sötétbarna, és meszelt tölgy hatású felületekkel érhető el. Vezetői irodába üveg asztallap is rendelhető, kék, mocha, fekete és vakító fehér színnel továbbá wenge sötétbarna és Canaletto dió színű furnér felülettel. A fém lábak fehér, alumínium és fekete színekben rendelhetőek. Az Arko asztalok manager és félsziget verzióban is rendelhetők.

Arko asztalcsalád

„A jelen állandó megfigyelésének képessége a jövő igényeibe is segít bepillantani.” Többek között ez az ars poetica teszi a több mint 40 éves múltra visszatekintő IVM vállalatot a bútorágazat egyik leginkább megbecsült és legdinamikusabb szereplőjévé. A tökéletes minőség elérésére törekedve a hatalmas tapasztalati tőke fontos szerepet játszik a 20 ezer négyzetméteres gyárban alkalmazott előállítási technológiák kifinomultságában. A folyamatosan fejlődő IVM egyedülálló formavilága és minősége igen előkelő helyre pozicionálja a céget az irodabútor szektorban. Kínálatunk: bench munkaegységek, design szék, elegáns irodabútor, ergonómia, ergonomikus szék, exkluzív iroda, gördíthető tárgyalóasztal, íróasztal, iroda berendezés, irodabútor, iroda elrendezés, iroda ergonómia, modern iroda, összecsukható tárgyalóasztal, recepció, recepciós pult, számítógépes asztal, tárgyalóasztal, vezetői asztal, vezetői bútor, vezetői iroda, vezetői tárgyalók.