építészet : környezet : innováció

Arko asztalcsalád

megvásárolható: Europa Design Zrt.

Az Arko asztalcsalád élettel tölti meg környezetét. A ’híd’ konfiguráció kifejezetten népszerű, hiszen több munkaállomás felállítását teszi lehetővé, ugyanakkor a magánszféra érzetet is képes megteremteni és kiegészítő egységeivel rendkívül praktikus. 

Barrisol nyomtatott fólia

Barrisol egy egyedülálló, rugalmas álmennyezeti rendszer, amely faltakarásra, homogén világító felületek kialakítására használható. A belsőépítészeti ötletek számára egy új világ tárul fel, ahol elmosódnak a határok a belsőépítészet és a világítástechnika...

FITT öltözőszekrények az Alex Bútortól

Az Alex Bútor több mint 25 éve készít intézmények számára öltözőszekrényeket, amelyek az igényeknek megfelelően magas strapabíró és ellenálló képességgel bírnak. Az öltözőszekrények búrlap és acél megmunkálásával öltenek testet, finom, letisztult kivitelezéssel.

SimpliCity padok - Az utcabútorok új dimenziója

Legújabb termékcsaládunk bútorai visszatérnek a természet egyszerű szépségéhez. A skandináv dizájn letisztultsága és a modern városi környezet harmóniája adja a termékcsalád egyediségét, a tömör fa határozott jelenléte ellensúlyozza a városi környezet betontömegét.

WINEA PRO - maximális kényelem

megvásárolható: Eon Projekt&Design Kft.

A WINI 12 neves német építész közreműködésével fejlesztette a WINEA PRO irodabútor programot. A PRO olyan asztalrendszer, amely a funkciót, a kényelmet és a tökéletes formai megoldásokat ötvözi.

m.zone: építőelemek az irodai munka új világához

megvásárolható: Eon Projekt&Design Kft.

Napjainkban teljesen újjáalakult a munka világa. Az okostelefon, a WLAN, a laptop és társai megszüntették az íróasztalhoz kötött munkavégzést. Ott dolgozhatunk, ahol a munkakörülmények az aktuális tevékenységhez a legjobban tudnak igazodni. Feloldódtak a rideg...