építészet : környezet : innováció
Bán Ferenc rajza

SafeCity 1.0

kezdés: 2019. március 7. CET 09:00vége: 2019. március 8. CET 16:00
A KultúrAktív Egyesület a SafeCity projekt keretében nemzetközi konferenciát szervez a tudatos tér és környezetalakítás szerepéről a bűnmegelőzésben, amelyet hazai és nemzetközi előadók tárgyalnak majd különböző nézőpontokból.

Időpont: 2019. március 7-8.

Helyszín: Budapest, Nemzetközi Oktatási Központ
(1126 Bp., Böszörményi út 21.)

A KultúrAktív Egyesület a SafeCity projekt keretében nemzetközi konferenciát szervez biztonságos város / építészeti bűnmegelőzés témában, amelyet hazai és nemzetközi előadók tárgyalnak különböző nézőpontokból.

A kétnapos konferencia során rangos nemzetközi előadók ismertetik a biztonságos városok / építészeti bűnmegelőzés megközelítéseit és lehetőségeit.

Az első napon az előadások a biztonságos települések, a gyerekbarát városok, az egyetemi képzések és a kutatások témakörei köré szerveződnek. A második napon interaktív, gyakorlatorientált workshopokon nyújtanak lehetőséget a szakmai témák és ismeretek elmélyítésére. Részletes leírás és program a mellékletben.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni legkésőbb február 28-ig lehetséges a projekt honlapján.

vélemény írásához jelentkezzen be »