építészet : környezet : innováció

kristof.kelecsenyi

Frissdiplomás építészetorientált művészettörténész.

Ilyen minőségében fő érdeklődési és kutatási területe a műemlékvédelem, és a 19. század, de közel áll hozzá a 20. századi és a kortárs építészet is. Gyakorlatát a Lechner Lajos Tudásközpontban töltötte. Kivételesen fontosnak tartja, hogy a tudományos és szakmai eredményeket a szélesebb érdeklődő közönséggel is megossza. Épp ezért örül, hogy az építészeti sajtóban dolgozhat.

Nem előzmény nélküli mindez, korábban a hg.hu külsős szerzője volt. Négy éven keresztül társszerkesztője és műsorvezetője volt a Tilos Rádió építészeti és urbanisztikai műsorának, a hetiBetonnak. Dolgozott a FUGA Budapesti Építészeti Központ által üzemeltetett FUGA Rádiónak. 

Közreműködött már többek között a Kortárs Építészeti Központ, a TIT József Attila Szabadegyeteme, az Ybl Egyesület szakmai programjaiban, sétákat vezetett már a Budapest100 és a Kulturális Örökség Napjai keretében is, a CentrArt Művészettörténészek Új Műhelye elnökségi tagja. Szabadidejében kocsmakvízt vezet. 2015. április 1-től állandó külső szerzőként dolgozik az epiteszforum.hu-nál.
felhasználói név: kristof.kelecsenyiteljes név: Kelecsényi Kristóf Zoltánfoglalkozás: külső szerzőtartózkodási hely: Budapestregisztrált: 8 éveArcosok klubja - tag