Francois Fiedler Gyermek és Ifjúsági Rajzverseny - pályázat

Április 27-ig várnak pályázatokat a Civilek a Palotanegyedért Egyesületnél. Az idén ötéves Francois Fiedler Gyermek és Ifjúsági Rajzverseny kiírásában "Budapesti terek és házak" témában lehet beküldeni rajzokat.

Négy kategóriában lehet pályázni:

 1. Óvoda
 2. Általános iskola alsó tagozat
 3. Általános iskola felső tagozat
 4. Középiskola


Cél: a budapesti terek és házak bemutatása a pályázó szemével, a pályázók kreativitásának és önkifejezésének az ösztönzése, vizuális kultúra fejlesztése, a kísérletező művészet felfedezése.

Jelentkezési feltételek:

 1. A pályamunka A4-es méretben bármilyen technikával (olajfesték, vízfesték, tempera, zsírkréta, ceruza, stb.) készülhet
 2. A pályamunkák hátoldalán fel kell tüntetni: a pályázó nevét, korát, az e-mail címét, a kép címét, az iskola, óvoda nevét, ha gyermek, akkor törvényes képviselőjének a nevét, elérhetőségét. Amennyiben a pályázónak még nincsen saját email címe, így a szülő, törvényes képviselő email címe kerül megadásra.

A pályamunkákat a következő címre kell eljuttatni: H13 Diák- és Vállalkozásfejlesztési Központ és Művészeti Galéria, Budapest, 1085 Horánszky u. 13. és elektronikusan erre az e-mail címre.

A pályázat támogatói:

 • Budapest100
 • Civilek a Palotanegyedért Egyesület
 • Francois Fiedler Art Foundation
 • H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ és Művészeti Galéria
 • NaN-art Rajztanoda és Grafikai Műhely

A Francois Fiedler Gyermek és Ifjúsági Rajzverseny ünnepélyes eredményhirdetésre és kiállításra a Civilek a Palotanegyedért Egyesület szervezésében a Palotanegyedben május 5-én, szombaton, 16 órakor a 1088 Gutenberg téren kerül sor, és május 22-től június 1-ig a H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ és Művészeti Galériában is ki lesznek állítva a válogatott pályaművek.

Beküldési határidő: 2018. április 27.