építészet : környezet : innováció
Bán Ferenc rajza

Nyilas-tábla ötletpályázat; Budapest XVII. kerület — közlemény

Budapest XVII. kerület Rákoskeresztúr „Nyilas-tábla” nyilvános városfejlesztési és építészeti ötletpályázat tervpályázati dokumentációja március 30-tól az Építészek Házában is megvásárolható (a pályázat május 15-ig adható be!).

A Budapest XVII. kerület Rákoskeresztúr „Nyilas-tábla” nyilvános városfejlesztési és építészeti ötletpályázat tervpályázati dokumentációjának árusításával kapcsolatban az alábbiakat közöljük:

• a dokumentáció 2009. március 30-tól május 11-ig az Építészek Háza (1088 Budapest, VIII., Ötpacsirta utca 2.) portáján is megvásárolható minden nap, munkaidőben bruttó 18000 Ft összegért;
• a postai úton igényelt tervpályázati dokumentáció ellenértéke átutalással is teljesíthető. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának OTP számlaszáma: 11784009-155170071. A megjegyzés rovatba a befizető adószámát és a „tervpályázat” szót kell feltűntetni. A befizetést igazoló bizonylatot a Polgármesteri Iroda fax-számára (253-33-18), vagy a Főépítészi Csoport e-mail címére (foep/kukac/pohi17.hu) kérjük elküldeni. Annak kézhezvételét követően az ott feltűntetett címre küldjük el postai úton a dokumentációt, valamint a befizetett összegről kiállított számlát.

Budapest XVII. kerület Önkormányzata
Polgármesteri Iroda, Főépítészet

vélemény írásához jelentkezzen be »