építészet : környezet : innováció

Nyári egyetem Budapesten Barcelonával

Sanghaj, Dubaj, Barcelona, Manila, Beirut, New York, Mexikó és Melbourne után Budapesten is megrendezik a Global Summar School kurzusát, mely elsősorban dizjnerek és építészek jelentkezését várja. A július 1. és 14. között megrendezendő nyári kurzusára május 31-ig lehet jelentkezni. 

A Fenntartható építészet, innovatív tervezési eljárások, digitális gyártási technológiák című kurzusra, mely a barcelonai Institute for Advanced Architecture of Catalonia és a budapesti Institute of Advanced Design Studies együttműködésével jön létre, a szervezők, Karina Vissonova dizájnkutató és Bükösdi György építész designerek és építészek jelentkezését várják. 

 

Bükösdi György építész


Karina Vissonova

 

Az IAAC Global Summer School azokhoz a kreatív, építészet, várostervezés, digitális gyártási technológiák és dizájn applikációk iránt érdeklő hallgatóknak szól, akik átfogó nemzetközi ismereteket szeretnének szerezni a fenti témákban és egyfajta szakágak közöti mulitidiszciplináris tudásra szert tenni. Előzetes képzettség nem szükséges a kurzushoz, ugyanakkor a CAD dizájn, a Grasshopper és Rhinoceros programozás valamint egyéb digitális programozási tudás pluszt jelent. A kurzus hivatalos nyelve az angol. A pályázáshoz a pályázati adatlap kitöltésére van szükség, kérjük, azt a pályázati adatlapot töltse ki, amelyik az érdeklődési területéhez a legközelebb áll.  

A kurzust július 1. és 14. között tartják. A kurzuson a résztvevők nemcsak elméleti, de gyakorlati tudást is szereznek a kurrens innovatív urbanisztikai stratégiákról, megismerhetik a parametrikus szoftvert, az adatvizualizáció rejtelmeit és egyéb digitális gyártással kapcsolatos rendszerekkel ismerkedhetnek meg. Pályázni 2019 május 31-éig lehet. 

Bővebb információ itt

Karina Vissonovával készült korábbi interjúnkat itt olvashatják. 

vélemény írásához jelentkezzen be »