építészet : környezet : innováció

Knauf Insulation [42]

Akusztika és design: a Heraklith

Év végén adják át a Lágymányosi Sportuszodát, amely a Tüskecsarnokkal együtt az ország legmodernebb sportkomplexuma lesz. Budapesten már átadták a Skyscanner irodaépületet, amely repülőjáratok internetes felületű optimális keresőjének fejlesztési központja. Mindkét...

Lapostető szigetelés a SmartRoof termékekkel

2015. második felétől a Knauf Insulation a magyar piacon is értékesíti a SmartRoof tetőszigeteléseket. A korábbi évekből jól ismert DDP sorozat továbbfejlesztésének eredményeként javuló hőtechnikai tulajdonságok jellemzik a termékcsalád egyes típusait. 

Tornaterem akusztikai célú felújítása

Budapest III. kerületében, csendes, nyugodt környéken működik 2004. óta a British International School, melynek tornatermében a visszhang miatt nehezen lehetett kommunikálni. A felújítás során javították a hangelnyelést, Tektalan táblák segítségével. 

Ásványgyapot hőszigetelés a mezőgazdaságban

Magyarország legnagyobb gombatermelő üzemében, a Bio-Fungi Kft. ócsai telephelyén több előzetes egyeztetés után találták meg azt a Knauf Insulation által gyártott hőszigetelő anyagot, amely a legmegfelelőbb egy fóliasátor szigetelését ellátni.