építészet : környezet : innováció

Építész munkatárs/szerkesztő

Miskolci tervezőirodám működéséhez keresek építész munkatársat, közintézmények tervezésében való közreműködéshez. (irodaépületek, oktatási intézmények, sportlétesítmények stb.)

 

Technikai felkészültséggel kapcsolatos elvárások:

ArchiCAD, 3d studio max, + Vray, ill. Photoshop felhasználói szintű ismerete.

Szakmai felkészültséggel kapcsolatos elvárások:

engedélyezési, kiviteli tervek készítésében szerzett gyakorlat, részletrajz készítési-, konszignáció készítési-, költségvetéskészítési képesség; a 312/2012. a 191/2009. és a 253/1997. kormányrendeletek átfogó ismerete.

 

Az ideális jelölt Archicad-ben 3D-ben dolgozik, használja a fóliacsoportokat, ismeri a grafikus felülírás funkcióit, a tervekhez anyag és elem és helyiség listát készít, mellyel a költségvetéskészítést segíti elő, képes BIM modellt készíteni ütközés vizsgálathoz, tudja mit jelent a LOD 300. Tudja hogyan kell réteges szerkezetet készíteni és beállítani hozzá az összemetsződés prioritást. Ismeri a 21-es archicad lépcsőszerkesztési elveit és a függönyfal szerkesztőt és használja a publikálót. A 3dsmax applikációban tudja mi az a polygon modellezés, használja az editpoly módosítót és annak eszközeit, textúrázásnál használja az unwrap uvw-t, a spline mapping-et. Vray-ben tudja mit jelent használni a Vray displacment mod eszközt, a vray hair and fur-t, a fileoutput gamma-t, a vray physical camera-t, tudja mi a 5SRW method stb.  Ha ezek valamelyike nem megy, nem gond meg tudom tanítani, de a fejlődési szándék és az elkötelezettség elengedhetetlen feltétel.  

 

Amit kínálok:

- felkészültséghez megfelelő bérezés a fenti igények figyelembevételével

- az elvégzendő feladatokhoz szükséges hardveres és szoftveres háttér biztosítása

 

 A munkavégzés helyszíne alapvetően Miskolc, de ha a kellő bizalom kialakul távmunka is lehetséges.

 

 A jelentkezést az info@bddesign.hu címre várom fényképes önéletrajzzal, portfólióval, bérezési igénnyel.  A kiválasztott pályázók tesztfeladattal indulnak az interjú alkalmával.

 

Üdvözlettel:

Bianki Dániel DLA építésztervező – www.bddesign.hu