építészet : környezet : innováció

Caracalla Design Days az Iparművészeti Múzeumban

kezdés: 2017. október 5. CEST 10:00vége: 2017. október 7. CEST 18:00
Az előző évek sikerein felbuzdulva, idén 2017. október 5-7. között látogatható a Caracalla Design Days rendezvény, amelynek az Iparművészeti Múzeum ad otthont. 

A háromnapos rendezvény lehetőséget teremt a hazai belsőépítészek, lakberendezők, a szakmai sajtó és a nagyközönség számára, hogy megismerhessék a vezető lakberendezési- és designmárkák legizgalmasabb újdonságait, innovációit.

Kiállító partnerek:

Alape, Antrax, Axor, Bisazza, BoConcept, Dornbracht, Duravit, Geberit, Gessi, Graniti Fiandre, Hansgrohe, Hüppe, Inda, Keramag, Laufen, Ligne Roset, Miele, Neff, Villeroy & Boch

A neves hazai belsőépítész, Bogár Róbert által megálmodott, egyedülálló vizuális élményt nyújtó és évről évre más stílusú enteriőr a kiállítás egyik védjegyévé vált.

A kiállításhoz kapcsolódó szakmai program idén ismét kétnapos, amelyen 20 hazai és nemzetközi előadást hallgathatnak meg az érdeklődők a lakberendezés és az építészet számos izgalmas területét érintve. A Caracalla Design Days csatlakozott a Design Hét Budapest rendezvénysorozathoz, melynek az idei fővendége, az angol sztárdizájner, Michael Anastassiades is előadást tart október 5-én.

A programokon a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szakmai előadásokra jelentkezők ingyenesen tekinthetik meg a Caracalla Design Days 2017 kiállítást is. 

Időpont: 2017. október 5-7., 10:00-18:00
Helyszín: Iparművészeti Múzeum

Jelentkezés ezen az email címen.

Részletes tájékoztató itt

 

 

 

vélemény írásához jelentkezzen be »