építészet : környezet : innováció

Best Buy Award díjas lett a Terrán

A svájci Icertias minősítő szervezet piackutatása alapján nyerte el a "Best Buy Award" díjat a Terrán - 2017-ben a vásárlók ezt a céget nevezték meg a legjobb ár-minőség arányú tetőcserépmárkának Magyarországon. Egyúttal a márka jelenlegi pozíciójához, fejlődéséhez igazodva indokolttá vált az arculat frissítése is, mely tükrözi a csoport innovatív szemléletét és modern jövőképét.

A családi vállalkozásból nemzetközi nagyvállalattá nőtt, magyar tulajdonú Terrán Tetőcserép Gyártó Kft. az elmúlt évben komoly változáson, növekedésen ment keresztül. A cég életében több jelentős mérföldkő volt, például egyedülálló innovációjuk – a tetőcserépbe integrált napelem – a Terrán Futuron, melynek fejlesztése tovább zajlik a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszékének nemzetközileg elismert szakértő csapatával.

Az elmúlt év további teljesítményeihez tartozik, hogy a cég megőrizte piacvezető pozícióját, bevezette a robottechnológiát a kiegészítő elemek gyártásánál és csomagolásánál, és piacra lépett a ClimaControl felületkezelésű termékcsaláddal; valamint a cégcsoport negyedik gyárában, a romániai Aranyosgyéresen elindult a próbagyártás.

"Az átfogó, 1200 fő részvételével készült piackutatás során az Icertias arra volt kíváncsi, hogy a magyar fogyasztók az egyes kategóriákban mely márkákat tartják a legjobb ár-minőség arányúnak. Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a megkérdezettek a tetőcserép kategóriában a Terránt választották." – mondta Tóth Szabolcs, a Terrán regionális marketing igazgatója.

forrás: sajtóközlemény

 

 

Terrán

vélemény írásához jelentkezzen be »