építészet : környezet : innováció

Az újHÁZ Centrum idén is MagyarBrands-díjas

Kiváló Üzleti Márka kategóriában 2016-ban is elnyerte a Magyar Brand címet az újHÁZ Centrum. A MagyarBrands olyan hazai márkákat díjaz, melyek a magyar vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül egyaránt, emellett mind a hazai, mind a nemzetközi piacon olyan értékeket hordoznak, melyek a vásárlók számára a megbízhatóságot és a minőséget tanúsítják.

A neves díj odaítélése olyan kritériumok alapján történik, mint az identitás, a reputáció, a márkaépítés, a megbízhatóság, a tradíció; ezeket egy önkéntes, független szakértőkből álló bizottság döntése egészít ki.

MagyarBrands

"Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy idén is, immáron hatodik alkalommal az újHÁZ Centrumnak ítélte a független bizottság a MagyarBrands díjat" - mondta dr. Rázsóné Szórády Csilla, az újHÁZ cégvezetője, majd felhívta a figyelmet arra, hogy a 2016-os év a vállalat megbízhatóságának elismeréséről szólt. "Augusztusban az Opten is "A", vagyis kiváló minősítésben részesítette a céget, melyet az üzleti élet legmegbízhatóbb szereplői kapnak meg. A MagyarBrands pedig tovább emeli a vállalat elismertségét, a Kiváló Üzleti Márka kategóriájának díja a megbízhatóságunkat támasztja alá" - húzta alá.

MagyarBrands

Az újHÁZ Centrum 2017-ben ünnepli fennállásának 20. évfordulóját, az idei elismerések méltóképpen vezetik fel a folyamatosan fejlődő, az építőanyag-kereskedelmi piacon meghatározó szerepet betöltő vállalkozás jubileumi évét.

újHÁZ Centrum

 

 

vélemény írásához jelentkezzen be »