építészet : környezet : innováció

Autodesk [11]

Az Autodesk cég a 3D építészeti és más építőipari tervezőszoftverek világvezető fejlesztője. Az építészeti tervezőszoftvereink ma már nélkülözhetetlenek az építészet számára, hiszen azok nagy többségét egy jól működő tervezőszoftver nélkül nem lehetett volna megtervezni és/vagy megvalósítani.  

kapcsolódó oldalak:

www.autodesk.hu

Megjelent a Revit 2017

Megjelent, az Autodesk Revit 2017, mely a kifejezetten az épületinformáció-modellezéshez készült szoftver legújabb verziója, amely teljes körű megoldást biztosít az építészeti, épületgépészeti és szerkezettervezéshez, valamint a kivitelezési szakemberek számára is.

Elképesztő felhozatal a magyar építészetben 2015-ben

Szeptember 4-től a közönség is szavazhat a legkiemelkedőbb építészeti munkákra. 2015. október 16-án 11. alkalommal rendezik meg az Uránia Nemzeti Filmszínházban a Média Építészeti Díját az epiteszforum.hu szervezésében. Az díjra idén 84 épülettel és 60 tervvel...

Új épülettervezési programcsomagok

Az Autodesk bejelentette az építészeti, szerkezettervezési és kivitelezési megoldások 2016-os Autodesk szoftverkínálatát, amely segíti az iparági üzleti gyakorlatok áttérését az épületinformáció-modellezésre (BIM).