építészet : környezet : innováció
Bán Ferenc rajza

Átfogó felmérés az építész szakmáról - töltsd ki te is!

Az elmúlt évtizedekben nem készült részletes felmérés az építész szakmáról. Felmérések híján a legalapvetőbb információkat sem tudjuk egymásról, pl. hogy mennyien hol, milyen beosztásban, milyen munkát végeznek, közülünk hányan terveznek, kiviteleznek vagy végeznek hatósági vagy beruházói munkát. A kérdőív a koos.hu kezdeményezése, 2 hétig várjuk a válaszokat. Az eredményt nyilvánosságra hozzuk és közösen értékeljük ki.

Ajándéksorsolás

A kérdőív átfogó, a kitöltése kb. 8-10 percet vesz igénybe. A fáradozásért cserébe a kitöltők között ajándékokat sorsolunk ki:

  • 1 db 7"-os Quad Core Android tablet (Bluetooth+2 db kamera+MicroSD bővíthetőség+magyar nyelv)
  • és 3 db PowerBank-ot/telefontöltőt (csepp-, por- és ütésálló, 5000 mAh-ás napelemes, amit pl. túrázásnál is használható).


Anonimitás

A kérdőív természetesen anonim, a Google egyik szolgáltatása, ilyen módon a kitöltői semmilyen módon sem azonosíthatóak be. Ha a kérdőív végén feliratkozol egy, a kérdőívtől független hírlevélre, akkor értesíteni tudunk a kérdőív kiértékeléséről, illetve részt vehetsz az ajándéksorsolásunkon (a feliratkozás természetesen nem kötelező és független a kérdőívtől).

A kérdőívet itt töltheted ki:

Koós Miklós

vélemény írásához jelentkezzen be »