építészet : környezet : innováció

A' Design Awards & Competition

határidő: 2018. február 28. CET 23:59
Az A’ Design Award & Competition a világ legnagyobb zsűrizett design versenye, amelyet évente, nemzetközi szinten szerveznek. A kreatív területek széles skáláján adnak át A’ Design díjakat, azért, hogy a világ bármely országában élő, bármilyen területen alkotó legjobb dizájnerek nyilvánosságot kapjanak. A nevezési határidő február 28.

Az utóbbi hét évben számos magyar alkotás is elismerésben részesült a világszínvonalú díjban, amely az építészet mellett, a belsőépítészet, a bútortervezés, a csomagolásdizájn, a vizuális grafika, a fénytervezés, és még megszámlálhatatlan további kategóriában emeli ki a legjobb alkotásokat.

A díj magában foglalja, de nem kizárólagosan, a következőket: nemzetközi dizájn-bizonyítványt fémkeretbe foglalva, meghívást egy exkluzív gálaestre Olaszországba, a díjazott munkák hagyományos és virtuális kiállítását, a díjazott munkákról egy A2 formátumú plakát előállítását, a legjobb munkák publikálását a nyomtatott évkönyvben, egy különleges 3D-s fémtrófeát fekete luxusdobozban, a projekt több mint 20 nyelvre történő lefordítását a nemzetközi publikum tényleges elérése érdekében, egy exkluzív interjút a győztessel, sajtóközlemények elkészítését és terjesztését, engedélyt az A` Design Award Winner logo használatára, a díjazott munkák promotálását több ezer más kiadvány irányába, megjelítenést a médiában a médiapartnereink támogatásával, felvételt a Világ Dizájn Ranglistájára, valamint hozzáférést további marketing és PR eszközökhöz.


forrás: A’ Design Award & Competition

 

Az A’ Design Award & Competition elsődleges célja egy olyan globális érzékenység megteremtése, amely segít felismerni és megérteni a minőségi dizájn gyakorlatát és irányelveit. Ezt azáltal teszi, hogy a figyelmet a világ összes országában, minden ipari terület legjobb dizájnmunkáira irányítja. Végső célja pedig az, hogy világszerte ösztönözze a dizájnereket, cégeket és márkákat, hogy jobb minőségű termékekkel és projektekkel szolgálják a társadalom érdekeit.

Ezáltal egy jótékonysági célt is szolgál, a társadalom fejlődését, úgy, hogy egyre kijjebb tolja a tudomány, a dizájn, a kreativitás és a technológia határait, ösztönözve az újítani akaró szakembereket.


forrás: A’ Design Award & Competition

 

A nevezéseket évente február 28-áig fogadják, az eredményeket pedig minden év április 15-én teszik közzé. Világszerte meghívjuk a dizájnereket, hogy vegyenek részt a versenyen a legjobb munkájukkal, projektjükkel vagy termékükkel. A nevezésen az utóbbi 10 évben alkotott munkákat fogadják el.

Az (angol nyelvű) pályázati munkát ezen a linken keresztül lehet leadni, ahol további információ található a pályázat menetével kapcsolatban. A pályamunkák beérkezésével visszajelzést is kapnak a nevezők a prezentáció segítéséhez.

Leadási határidő: 2018. február 28.

 

vélemény írásához jelentkezzen be »